Home » Erhverv » Starte en smykker virksomhed? Homeparties er en fantastisk måde at sælge dit arbejde.

Starte en smykker virksomhed? Homeparties er en fantastisk måde at sælge dit arbejde.

Homeparties har været anvendt med succes til at sælge alt fra køkkentøj til uartige nattøj; de fleste af disse små virksomheder er en del af et stort, organiseret nationale franchise, men begrebet hjem part er også en perfekt måde til lokale crafters at markedsføre deres varer.
Hvis du gerne vil prøve homeparties, du har brug for en plan. Først, tage et kig på din beholdning af smykker; har du nok stykker, i et stort nok udvalg, til at holde en fest? Tænk på at koordinere stykker – halskæde eller vedhæng, øreringe, ringe og armbånd i fem eller seks forskellige designs. Har nok stykker af hver, så du kan sælge varerne enkeltvis eller i sæt.
Når du har besluttet, hvad du ønsker at sælge og hvor mange varer du skal have til salg, skal du angive en tidslinje for dig baseret på hvor længe det vil tage dig at håndværk varerne, og derefter planlægge din første part. Hvis du har en ven, familiemedlem eller kollega villig til at være vært for et parti for dig, det er fantastisk. Ellers, udbudt flyers, sammen med kopier af dit visitkort, og send en pressemeddelelse til din lokale avis.
Udfyld din værtinde på hvordan du planlægger at køre partiet, og sørg for, at hun lader sine gæster ved, at du planlægger at have varer til salg til festen. Kan du diskutere hendes ansvar; de fleste homeparties har lette forfriskninger, og hun skal nok siddepladser til alle sine gæster, plus en klar bordpladen for dig at bruge som et visningsområde.
I løbet af partiet, Sørg for dine smykker vises smukt, og have billig men attraktive døren præmier, så gæsterne har mulighed for at vinde en lille håndlavede element. Det kan være nok til at vise dit arbejde, men tænke over arbejder op en præsentation for hver samling, og vise det rundt til gæsterne. En anden god idé er at vise en portefølje af høj kvalitet, farve billeder af mere komplekse, dyre gaver til særlig bestilling. Og glem ikke at indsamle navnene på Gæster, som er interesseret i hosting en smykker parti!
Du ønsker at belønne din værtinde for at have partiet, så sørg for du har en tak gave. Kan du give værtinde at vælge sin favorit stykke af din smykker samling, eller du kan designe et gradueret gave udvalg, med værtindegave baseret på mængden af penge, du foretager til festen.
Hvis du kender andre crafters, overveje at tilbyde at sælge deres håndværk poster på parti for en Kommission. Du kan selv ønsker at skabe et lille homeparty kooperativ med flere crafters, så du kan hver sælge din egen kunsthåndværk og samle en Kommission på alle andres arbejde.
Sikkert mere traditionelle sælgende spillesteder – loppemarkeder og håndværk messer, gavebutikker, endda eBay – skal også forfølges, men giver en række hjem smykker parterne er en fantastisk måde at forbinde med begejstrede kunder og eventuelt udvikle en reel følgende til din smykker.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.