Home » Erhverv » Credit Reparation normalt et tomt løfte

Credit Reparation normalt et tomt løfte

Amerikanerne har mere gæld end nogensinde før. En nylig undersøgelse viser, at amerikanere, som helhed, spare penge til en lavere pris end på noget tidspunkt siden den store Depression. I virkeligheden, besparelser er faktisk negativ, og det betyder, at folk bruger flere penge end de tjener. Problemet med gør er så, at det i sidste ende fanger til dig. Du kan enten betale dine regninger eller se hjælpeløst som de negative poster begynder at hobe sig op på din kredit rapport.
At indse, at mange amerikanere har befundet sig begravet under en bunke af gæld, og værre, at have en kredit rapport, der præcist afspejler dette problem, en række ressourcestærke og skrupelløse virksomheder har startet virksomheder, der lover at “fix dårlig kredit”. Deres annoncer er på tv, telefonpæle og selv i vores indbakker i form af spam. Løfterne er altid det samme; selskaberne, der tilbyder, for et gebyr, at udslette domme, konkurser, skat panterettigheder, forsinkede betalinger og eventuelle andre “sorte mærker” på en forbruger kredit rapport, alle for et gebyr.
Der er bare ét problem-de kan ikke gøre det. Der er bare ikke nogen måde at fjerne lovligt nøjagtige oplysninger fra en kredit rapport. Disse virksomheder lovende solen og månen, indsamle deres gebyrer og ikke at gøre noget. Som følge af tusindvis af klager, har Federal Trade Commission revner på disse kredit reparation selskaber, men snes virksomheder at agenturet har lukket ned hidtil kun ridser overfladen. Hundredvis af disse virksomheder forbliver i erhvervslivet og forbrugerne bør være opmærksomme på disse agenturer, der lover mere end de kan levere.
Mens der er legitime rådgivning virksomheder, der kan hjælpe dig med gældsproblemer, bør forbrugerne undgå virksomheder, der lover at “lave” en dårlig kredit rapport ved at foreslå et af følgende:
# At bestride du hver enkelt vare på din kredit rapport. Dette træsko bare op i systemet, men før eller senere oplysninger vil blive verificeret.
# Som du kan få en ny “kredit identitet” ved at opnå en Employer Identification Number. Indeværende gør ikke arbejde; kredit-bureauer vil til sidst finde ud af, at de to identiteter er de samme.
# Opfordrer dig ikke til at betale din gæld på grund af en påstået føderale lov, der gør udvidelse kredit ulovligt…
Den eneste måde at “løse” dårlig kredit er til at betale dine regninger, betale dem til tiden og vente. Det tager år at få kredit ubehageligheder, og det tager år at komme ud af kredit problemer. Der er ingen quick fix, uanset der lover dig ellers. I stedet for at betale nogen til at “løse” din kredit, spare penge og bruge det til at betale ned din gæld.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.